Opdrachten voor professionals

Vind een inspirerende opdracht die bij je past

Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt staat bij ons voorop. Wij zoeken opdrachten en opdrachtgevers die bij je passen en openen deuren bij toonaangevende opdrachtgevers.

NAUMAC professionals onderscheiden zich door hun brede kennis, ervaring op het raakvlak van business en ICT.  Ze zetten het belang van de klant voorop. Het zijn zelfstarters die inzicht, actie en resultaat creëren. En dat is terug te zien in de hoge klant-NPS van NAUMAC.

Het grote netwerk van NAUMAC professionals groeit continu. Nieuwe instroom vindt plaats op aanbeveling van iemand uit het NAUMAC klant- of consultantnetwerk. Daarna vindt een uitgebreide persoonlijke kennismaking en referentiecheck plaats. We willen je graag goed leren kennen en helder krijgen waarmee we jou verder kunnen helpen… en jij ons. Onze focus ligt op het aangaan van een lange termijn samenwerkingsrelatie die voor ons beiden werkt.

We nemen voor onze professionals veel regelwerk uit handen en verzorgen de contractering en facturatie van je opdrachten. Tijdens je opdracht hebben we regelmatig contact en helpen we je waar mogelijk. Ook organiseren we seminars over relevante en actuele onderwerpen. Naast kennis delen helpen we je ook om je netwerk te versterken. 

Het NAUMAC netwerk bestaat uit consultants die bij ons in dienst zijn en uit zelfstandig professionals.

Wil je onze opdrachtgevers écht verder helpen?

En heb je de nodige energie en enthousiasme?
Dan maken we graag kennis met je!

Naumac

Benieuwd of het NAUMAC netwerk wat voor jou is? 

Neem direct contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Je gegevens

Naam*

Je bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.